Engelli kursiyerler engelliler için dikiyor

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamlığı ve Belediyesine bağlı Aile Desek merkezlerinde eğitim alan engelli kursiyerler, ilçede bulunan engelli vatandaşlar için Pijama ve nevresim takımı dikiyorlar.

Haberler 28.06.2021 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Yeniehir Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Müdürlüüne bal aile destek merkezlerinde kurs gören engelli kursiyerler pijama ve nevresim üretiyorlar. Engelli Kursiyerler tarafndan üretilen pijama ve nevresimler daha sonra ilçede bulanan engelli vatandalara datlyor.

-PJAMA VE NEVRESM ÜRETYORLAR-

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, engelli vatandalar için ilçede bir çok proje hazrladklarn belirterek, Projelerimiz içerisinde yer alan engelli vatandalarmza yönelik diki, nak kurslarn tamamlayan kursiyerlerimize Kaymakamlmz ve Belediyemizin destekleri ile ilçemizden bulunan engelli vatandalarmz için pijama ve nevresim üretmeye baladlar.

-ÜRETM DEVAM ETTKçE DAITIMLAR SÜRECEK-

Üretilen pijama ve nevresimlerim lçede bulunan engelli vatandalara datldn da belirten Bakan Beikci , Kursiyerlerimize tarafndan dikilen malzemelerin datmna balam bulunmaktayz. lçemizde bulunan itme Engelliler okulunda bulunan 60 örencimiz ile ilçe snrlarnda ikamet eden 60 engelli vatandamz olmak üzere üretilen 120 pijama ve nevresim datmn gerçekletirmi bulunmaktayz. Üretimlerimize devam ettikçe ilçemizde bulunan tüm engelli vatandalarmza datmlarmz devam ettireceiz. eklinde konutu.

-çOK MUTLU OLUYORUM-

Aile Desek Merkezi (ADEM)-7 Diki kursiyerlerinden bedensel engelli Hamdiye Demircan, aile destek merkezinde gerekli eitimleri aldktan sonra bizlerle ayn kaderi paylaan engelli arkadalarmz için bir eyler yapmann kendilerini çok mutlu ettiini belirterek, Bizler gibi engelli arkadalarmza destek olmak beni çok mutlu ediyor.Bu konuda bizlerden desteini esirgemeyen Yeniehir Belediye Bakanmz Murat Beikci bata olmak üzere bizlere destek ve emek veren herkese teekkür ediyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git