Eroin çetesine darbe indirildi

Mardin'de takibe alınan ve Diyarbakır'da operasyonla durdurulan araçta 39 kilo 700 gram eroin ele geçirildi.

Haberler 05.02.2017 - 13:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ve Mardin Emniyet Müdürlüüne bal ekiplerin düzenledii ortak operasyonda, durdurulan bir otomobilde narkotik operasyonlar için eitilen köpekle yaplan aramada, koltuklarn altna yaplan özel bölümlerde gizlenen 39 kilo eroin ele geçirildi.

39 KLO ERON

Diyarbakrda bir kiinin piyasaya yüklü miktarda eroin sürecei ihbarn alan Mardin Emniyet Müdürlüü ekipleri, Diyarbakr Emniyet Müdürlüü ile irtibata geçerek ortak, operasyon yapt. Karayolunda takip edilen arac gece karanlnda durduran polis, sürücü R.A.,y etkisiz hale getirdikten sonra arama yapt. Uyuturucu operasyonlar için eitilen köpein tepki verdii koltuklar söken ekipler, koltuk altlarna yaplan özel bölmelerde paketler halindeki 39 kilo eroini çkard. Otomobil sürücüsü R.A. gözaltna alnd.

ÖZEL OTOMOBLDE

Emniyet Müdürlüü operasyonla ilgili u açklamay yapt: Mardin l Emniyet Müdürlüünün uyuturucu ile mücadele çalmalar kapsamnda; 03.02 .2017 tarihinde Diyarbakr ilinde Diyarbakr Emniyet Müdürlüü ile ibirlii içerisinde yaplan operasyonel faaliyet sonucunda 33 xx xxx plakal araçta yaplan kontrolde toplam 39 kilo uyuturucu madde (eroin) madde ele geçirilmitir. Olayla ilgili olarak araç sürücüsü R.A. isimli ahs yakalanmtr. limiz genelinde uyuturucu ile mücadele kapsamnda yaplan çalmalara kararllkla devam edilecei kamuoyuna sayg ile duyurulur.

Ana Sayfaya Git