Eşi ve 2 çocuğunu öldüren baba borç bunalımındaymış

GAZİANTEP'te, cinnet getiren 33 yaşındaki Mustafa Öztürkmen'in bıçaklayarak öldürdüğü 2 çocuğu ve eşinin cenazesi otopsi işleminin tamamlanmasının ardından yakınları tarafından toprağa verilmek üzere Nizip'e götürüldü.

Haberler 30.05.2017 - 09:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stiklal Mahallesinde 3 katl bir binann zemin katnda dün meydana gelen olayda, cinnet getiren fabrika içisi Mustafa Öztürkmen, çocuklar 1 yandaki Mervenur, 6 yandaki lknur ile 7 yandaki Mehmeti ve ei 28 yandaki Fatma Öztürkmeni bçaklayarak evini atee verdi ve ayn bçakla kendini öldürmeye çalt. Fatma Öztürkmen ile çocuklar lknur ve Mervenur götürüldükleri hastanede kurtarlamayarak öldü.

Aileyi yasa boan olayn ardndan yaknlar bugün otopsi ilemleri tamamlanan Fatma, lknur ve Mervenur Öztürkmenin cenazelerini yaknlar alarak topraa vermek üzere Nizipin Sekili Mahallesine götürdü.

Yaknlar ailede daha önce iddet yaanmadn fakat Mustafa Öztürkmenin bankalara yaklak 60 bin lira borcu bulunduunu söyledi. Öztürkmenin kaynpederi ve amcas Abdullah Öztürkmen, damadnn 3 gündür ie gitmedii ve borcundan dolay bunalmda olduunu belirterek, Borç yüzünden kzmla tartmlar. Madde bamls olduunu bildiimiz için gidip kzmz almak istedik, gittiimizde evden dumanlar yükseliyordu. Kzm ve torunlarm suçsuzlard. Olayn okundayz ailecek çok üzgünüz dedi. Ei ve 2 çocuunu öldürerek intihara kalkan Mustafa Öztürkmen ile bçaklayarak öldürmek istedii olu Mehmet Öztürkmenin tedavilerine ise hastanede devam ediliyor.

Ana Sayfaya Git