Esnaf buluşması

DİKO Başkanı Yüksel, esnaflarla değerlendirme toplantısı için bir araya geldi

Haberler 28.02.2022 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Kuyumcular ve Sarraflar Odas Bakan (DKO) Mehmet Yüksel, sektörün sorunlarn çözmek ve acil faaliyete koyacaklar çalmalar oda üyeleriyle paylat.

Bir otelde DKO üyeleriyle bir araya gelen Mehmet Yüksel, bakanla getirildikten sonra sektördeki acil sorunlarn tespiti için çalmalar yaptklarn ve sektörün daha iyi bir yere gelmesi için, sorunlarn kesin çözüme kavumas için uyar ve daha sonra yaptrm cezas uygulayacaklarn vurgulad.

ESNAF DEERLENDRME

Acil dört sorunu tespit ettiklerini açklayan DKO Bakan Yüksel, seçimi geride braktklarn, hizmet ve çalma zaman olduunu söyledi. Seçim gününden bu güne kadar bu yönetimiyle asla durmadklarn belirten Yüksel, Sahte düük altnlarn önüne geçilmesi için merdiven alt basm aletlerini biran önce elinizden çkarn. El konulacak ve mesuliyet bize ait deil. Burada açk açk uyaryorum. Sorumlular kimse hukuk önünde hesap verecektir. kincisi esnafn birbirini kötülemesi. En büyük yaramz. Pazar günü açma konusu. Yllardr bunu yayoruz. Bizim bir saniye bile zamanmz yok. Pazar günüyle uraamayz. Pazar gününü kesinlikle çözmemiz lazm.

ACL çÖZÜLECEK SORUN

Fiyat istikrar, acil çözülecek sorunlardan bir tanesi. Fiyat istikrar ve düük ayarla bir bütün olarak projemiz olacak. Bunlarn hepsinin önüne geçeceiz, birlikte hareket edeceiz. Fiyat istikrar üzerinde caydrc programlarmz var. Saydmz maddeler acil. Bunlardan sonra zaman oluup her ey yoluna girdiinde orta vadeli projelerimiz var. Bunlarda bütün esnaf kapsayacak. Herkes kendini erefli görecek projelerdir ve para kazanacak. Bir birine ortak olacak kooperatif sistemi düünüyoruz. Acil gündemlerden sonra bu faaliyete girecek dedi.

Ana Sayfaya Git