Evin tavanı iki can aldı

Kars'ta sağanak nedeniyle tavanı çöken evde hayatını kaybeden Songül Budak (36) ile çocukları Bedirhan (10) ve Boran Budak (8) gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Haberler 04.06.2022 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkeze bal Verimli köyünde, etkili olan saanak srasnda Budak ailesine ait evin tavan çöktü. Songül Budak ile 3 çocuu göçük altnda kald. Yardma koan köylüler, 112 Acil çar Merkezini haber verdi. hbar üzerine köye jandarma, AFAD, UMKE ve salk ekipleri sevk edildi. Ekipler, Songül Budak ile oullar Bedirhan ve Boran Budakn cansz bedenine ulat. Göçükten yaral çkarlan Sibel Budak ise hastaneye kaldrld.

K çOCUK TOPRAA VERLD

için gittii stanbuldan dönen Osman Budak, ei ve 2 olunun cenazelerini, Harakani Devlet Hastanesinde otopsi ilemlerinin ardndan teslim ald. Cenazeleri köye getirilen Songül Budak ile 2 olunun cenaze namazlarn l Müftüsü Yusuf Evi kldrd. Budak ailesinin yaknlar, tabutlara sarlp at yakt. Cenazeye Kars Valisi Türker Öksüz, l Jandarma Komutan Albay Hdr Ayçiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler l Müdürü Doan Yldz, AFAD l Müdürü Oktay Ayan, AK Parti Kars l Bakan Adem çalkn, il protokolü ile çok sayda vatanda katld. Namazn ardndan cenazeler, köy mezarlnda yan yana topraa verildi.

Ana Sayfaya Git