Evlat nöbetindeki ailelerden Bakan Soylu'ya pankartlı kutlama

Diyarbakır HDP il binası önünde terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocukları için eylem yapan aileler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 52'nci doğum gününü, ellerindeki pankartlarla kutladı. Bakan Soylu da aileleri telefonla arayarak teşekkür etti.

Haberler 22.11.2021 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ALLAH SEN BAIMIZDAN EKSK ETMESN

5 yl önce kaçrlan olu Özkan için 9 Eylül 2019dan beri eylemini sürdüren Süleyman Aydn, anne ve babalar olarak Süleyman Soylunun yannda olduklarn belirterek Allah, seni bamzdan eksik etmesin. 52nci ya gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz. yi ki varsnz, iyi ki anneniz böyle bir yiit evlat dourmu. Annenize minnettarz, mekan cennet olsun dedi.

ONUN SAYESNDE GÜçLENDK

Evlat nöbeti sayesinde oluna kavutuktan sonra eylemine devam eden Ayegül Biçer de Anneler olarak çileri Bakan Süleyman Soylunun doum gününü kutluyoruz. Buradayz, onun sayesinde güçlendik, dimdik ayakta durmay örendik. Servet annemizi rahmetle yad ederken, bize brakt en kutsal varl, evlad ve terörle mücadelede en büyük etken olan Sayn Bakanmz Süleyman Soyluya varl için ükrediyor ve çok teekkür ediyoruz. yi ki dodun, iyi ki varsn diye konutu.

Bakan Soylu da aileleri telefonla arayarak teekkür etti. Sakaryadan gelen 52 kiilik bir grup da ailelere destek ziyaretinde bulundu.

Ana Sayfaya Git