Evlat nöbetindeki anne: 8 yıl bekledim, 9'uncu yılda inşallah gelirsin

Diyarbakır’da, HDP binası önünde, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını söylediği oğlu Faruk için Kars'tan gelip oturma eylemi yapan Rahime Taşçı, oğlunun 8 yıl önce 3 Mart'ta kaçırıldığını ifade ederek, "8 yıl bekledim, inşallah 9'uncu yılda sen buraya gelirsin, ben seni kucaklarım" dedi.

Haberler 04.03.2022 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2014 ylnda lise 2nci snf örencisiyken kaçrlan olu Faruk için Karstan gelip HDP binas önünde eylemini sürdüren Rahime Taç, Farukum 8inci yln bitirdi bugün. 9uncu ylna giriyor. Ben Faruktan haber almadm. Sa m, ölü mü? Bilmiyorum. Buradan oluma sesleniyorum. 8 yl bekledim, inallah geleceksin. 9uncu ylda inallah sen buraya gelirsin, ben seni kucaklarm. Herkes seni bekliyor. Allah rzas için gel. Ben rahatszm. Gel, beni tek brakma. Devletimiz kucan açm. Gel artk, ceza yok. Kimseden korkma gel. Ben seni çok seviyorum diye konutu.

VANDAK ANNELER

Vanda, çocuklar PKK tarafndan kaçrlan ailelerin HDP il binas önündeki eylemi, 31inci haftada da sürdü. Eyleme kz eyma için katlan Nazl Sancar, mücadelesinden vazgeçmeyeceini belirterek, çocuklar dada olan anne ve babalara sesleniyorum. Gelin, korkmayn. Siz hakknz olan evlatlarnz zalimlerden ve katillerden istiyorsunuz dedi.

Ana Sayfaya Git