Evlat nöbetindeki anne: Kanser hastasıyım ama önceliğim yavrum

HDP binası önünde, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını söylediği oğlu Eren için Kocaeli’den gelip oturma eylemini sürdüren Fadime Aksu, çocuğundan 8 yıldır haber almadığını belirterek, "Kanser hastasıyım, tedavilerime gidemiyorum. Önceliğim yavrum" dedi.

Haberler 10.03.2022 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda olu Mehmet terör örgütü PKK tarafndan kaçrlnca HDP Diyarbakr il binas önünde oturma eylemi yapan Hacire Akarn evladna kavumas, dier aileler için de umut oldu. Hacire Akarn da çarsyla çocuklarn bulmak isteyen aileler, 3 Eylül 2019da HDP binas önünde oturma eylemi balatt. 919 gündür süren eylemde Hacire Akar ile birlikte 35 aile, çocuklarna kavutu.

SEN çOK ÖZLEDM

2014 ylnda 17 yandayken Kocaelinin Gebze ilçesinden kaçrlan olu Eren için evlat nöbetini sürdüren Fadime Aksu, 8 yldr çocuundan haber alamadn söyledi. Aksu, 8 yldr ne gördüm ne duydum. Ne olursun yavrum eer beni görüyorsan veya duyuyorsan Allah rzas için bana Anne geliyorum de. Ben seni çok özledim yavrum. Her eye hasret kaldm yavrum. Ablalarn memlekette ben burada perian olduk. Bizi böldüler resmen. Partilere sesleniyorum, hepsi birlesinler ve çocuklarmz getirsinler. Biz sadece evlatlarmzn peindeyiz. Kimsenin zoruyla burada oturmuyoruz, irademizle buraya oturduk. Aileleri gördüm ve Kocaeliden geldim. Kaç saatlik yoldan geliyorum. Ben kanser hastasym, tedavilerime gidemiyorum. Önceliim yavrum, ne olursun dön gel. Seni çok özledim diye konutu.

Ana Sayfaya Git