Evlat nöbetindeki baba: Gelin, yüce Türk adaletine sığının

Diyarbakır'da HDP binası önünde 7 yıl önce o dönem 18 yaşındayken PKK tarafından dağa kaçırılan kızı Gülcan için eylem yapan Necmettin Biçer, "Buradan bir şekilde beyni yıkanıp, kandırılıp dağa gönderilen çocuklara seslenmek istiyorum; gelin güvenlik güçlerimize teslim olun. Yüce Türk adaletine sığının" dedi.

Haberler 12.02.2022 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adanada 2015 ylnda 18 yandayken kaçrlan kz Gülcan için Vandan gelerek HDP il binas önündeki evlat nöbetini sürdüren Necmettin Biçer, dadaki teröristlere teslim olmalar çarsnda bulundu. Dada bulunan bütün çocuklar dönene kadar, eylemlerine devam edeceklerini ifade eden Biçer, unlar söyledi:

GEL TESLM OL

Biz Adanada otururken kzm 2015te HDPliler tarafndan bir ekilde beyni ykanp, kandrlarak PKK terör örgütüne gönderildi. 3 yla yakn bir süredir burada HDP il binas önünde eylem yapyoruz. Dada bulunan bütün çocuklar gelene kadar, biz buradan kesinlikle ayrlmayacaz. Sadece kendi çocuum için söylemiyorum. Ben buradan bir ekilde beyni ykanp, kandrlp daa gönderilen çocuklara seslenmek istiyorum; gelin, güvenlik güçlerimize teslim olun. Yüce Türk adaletine snn. Burada bulunan ailelerden 34ünün çocuu geldi. Hepsi de ailelerinin yanndalar. Korkmayn, çekinmeyin, geldiiniz gibi devletimiz sizi bize verecektir. Biz buna kalben inanyoruz. Biz buradan kesinlikle ayrlmyoruz. Dada en son çocuk dönene kadar buradan kesinlikle ayrlmayacaz.

Ana Sayfaya Git