Feci kazada hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Batman'ın Kozluk ilçesinde düğün yolunda pikap ile tırın çarpıştığı kazada hayatını kaybeden 4 kişi Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde toprağa verildi.

Haberler 21.08.2024 - 11:52 Son Güncelleme : 21.08.2024 - 11:52

Diyarbakırın Silvan ilçesinden Mardinin Nusaybin ilçesine düğüne gitmek için yola çıkan Medeni İba yönetimindeki 06 FC plakalı pikap ile Mehmet Şirin A. idaresindeki 23 BF 009 plakalı tır, Batmannın Kozluk ilçesine bağlı Samanyolu köyü mevkisinde çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Medeni İba (52) ile pikapta bulunan eşi Remziye İba (58) ve ablası Mensure Güler (58) olay yerinde yaşamını yitirdi. Özel bir araçla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sürücünün kızı Nesliha İba (18) da müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak, Diyarbakırın Silvan ilçesine bağlı Sulubağ köyüne defnedilmek üzere götürüldü. Gelinin annesi, babası, kız kardeşi ve halası, yakınları tarafından dün gece saatlerinde toprağa verildi.
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git