Göksu kalbine yenildi

Bir dönem Diyarbakırspor Kulüp Başkanlığı görevini yürüten, İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu’nun kayınbiraderi olan Ahmet Göksu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Haberler 29.06.2024 - 12:37 Son Güncelleme : 29.06.2024 - 12:37

DİYARBAKIR(SÖZ)- Diyarbakırsporun bir dönem Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Göksu, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

2004-2005 yılları arasında Diyarbakırspor Kulüp Başkanlığı görevinde bulunan ve halen Voleybol Federasyonu Başkanvekili olan Ahmet Göksu, bugün ikamet ettiği evinde, kalp krizi geçirdi. Ankaradaki konutunda kriz geçiren Göksu yakınları tarafından, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksunun kayınbiraderi olan Göksunün ölümü, sevenlerini yasa boğarken, cenazesinin Diyarbakırda mı yoksa Ankarada mı toprağa verileceği henüz kesinlik, kazanmazken, ailenin bu konuda bilgilendirmede bulunacağı ifade edildi.

Diyarbakır Söz Gazetesi ailesi olarak, Merhuma Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Ana Sayfaya Git