Hamo Ağa'nın acılı günü!

Bismil'de "Hamo Ağa" olarak bilinen Mehmet Arslan'ın torunu 19 yaşındaki Muhammed Arslan trafik kazasında yaşamını yitirdi. Kazada iki kişi de yaralandı.

Haberler 02.11.2020 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr-Silvan karayolunda Muhammed Arslan yönetimindeki otomobil, TIRa arkadan çarpt. Kazada Arslan yaamn yitirirken, yannda bulunan iki kii de yaraland.

Alnan bilgiye göre, kaza önceki gün meydana geldi. Bismilde Hamo Aa olarak bilinen Muhmet Arslann olu ve Diyarbakr Olay Gazetesinin de sahibi olan Tahsin Arslann olu Muhammed Arslan (19) yönetimindeki otomobil, Diyarbakr-Silvan karayolunun 25. kilometresinde, ayn istikamette giden TIRa arkadan çarpt.

KURTARILAMADI

Kazada Arslan ve yannda bulunan iki kii yaraland. Yarallar olay yerine çarlan ambulanslarla Diyarbakrdaki hastanelere kaldrld. Dicle Üniversitesi Tp Fakültesi acil servisinde doktorlarn tüm müdahalesine ramen Arslan kurtarlamayarak, yaamn yitirdi. Dier iki yaralnn durumunun ciddi olduu bildirilirken, kazayla ilgili kapsaml soruturma balatld. Arslan ailesini yasa boan ölüm haberini alanlar hastane morguna akn ederken, cenaze köyde topraa verildi.

Ana Sayfaya Git