Hasımlar Yine Kan Akıttılar

Alacak yüzünden husumetli olan iki aile arasında silahlı çatışma çıktı. Bir kişi öldü, 5 kişi de yaralandı Siverek ilçesinde büyük bir gerginlik yaşanıyor.

Haberler 09.06.2018 - 09:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek ilçesinde husumetli iki aile arasnda çkan kavgada, atelenen tabancalardan çkan kurunlara hedef olan 1 kii hayatn kaybetti, 5 kii ar yaraland.

Olay, akam saatlerinde Atatürk Bulvarnda meydana geldi. Aralarnda alacak yüzünden husumet bulunan Lale ve Kanklç ailelerinin fertleri, cadde üzerinde karlanca bir anda tartmaya balad. Tartma, dier aile bireylerinin de katlmyla ksa sürede kavgaya dönütü.

HUSUMETL ALELER çATITI

Karlkl tabancalarn kullanld kavgada Ekrem Kanklç, Ahmet Kanklç ve aban Lale vücutlarna isabet eden kurunlarla yaraland. çevredekilerin ihbar üzerine olay yerine çok sayda polis ve salk ekibi sevk edildi. Yarallar, salk ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine sevk edilirken polis olay yerinde geni güvenlik önlemi ald.

YARALILARDAN BR ÖLDÜ

Silahl kavgada yaralanan ve dunumu ar olan aban Lale tüm müdahalere ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi.

HASTANE ÖNÜNDE KAVGA

Lalenin cenazesi otopsi için morga kaldrlrken, acilde ilk müdahaleleri yaplan Ekrem Kanklç ve Ahmet Kanklç ise anlurfa Eitim ve Aratrma Hastanesine sevk edildi. Hastaneye akn eden taraflarn yaknlar burada da ta ve sopalarla kavga etti. kinci kavgada Bahri Kanklç, Mehmet Lale, Mustafa Lale ve Murat Kurt, ta ve sopa darbeleri ile yaraland. 1 kiinin öldüü, 6 kiinin de yaraland kavgayla ilgili baz kiiler gözaltna alnrken, hastanede ve taraflarn oturduu yerlerde güvenlik önlemi alnd. Soruturma sürüyor.

Ana Sayfaya Git