Hastane önünde kurşun yağdırdı

Hastane önünde 2 kişiyi vurdu, kamera görüntülerinden yakalandı.

Haberler 14.02.2022 - 01:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, hastanenin acil giriindeki tartmada aabeyini ve arkadan tabancayla vurarak yaralayan Cihan B., güvenlik kameras görüntüleri incelenip, 5 saat sonra sakland evde yakaland.

HASTANE ÖNÜNDE KAVGA

Olay, 10 ubat akam, Yeniehir ilçesindeki Selahaddin Eyyübbi Devlet Hastanesi önünde meydana geldi. Acil servis giriine gelen Cihan B. ile tand kiilerden oluan grup arasnda tartma çkt. Cihan B., üzerinde tad tabancay çkarp, önce havaya sonra isimleri örenilmeyen aabeyine ve arkadana ate etti. Silah seslerini duyan hastanede görevli polisler ve salk görevlileri, hemen müdahale etti. Yaralanan 2 kii, acil serviste tedaviye alnd, Cihan B. ise polisleri görünce kaçt.

KAMERA GÖRÜNTÜLER

Yeniehir lçe Emniyet Müdürlüü Suç Önleme ve Soruturma Büro Amirlii ekipleri, çevrede inceleme yapt. Olay yerindeki bo mermi çekirdeklerini muhafazaya alan polis, güvenlik kameras görüntülerini inceleyip, 5 saatlik çalma sonunda Cihan B.nin yerini tespit etti. Cihan B., düzenlenen operasyonla olayda kulland tabancayla Aziziye Mahallesinde sakland evde yakaland. Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen Cihan B., çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git