Hatipoğlu anlattı Diyarbakır dinledi

GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Diyarbakır'da konferans verdi

Haberler 07.03.2022 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gaziantep slam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipolu, Diyarbakrda Kayapnar Belediyesi organizasyonunda konferans verdi.

Kayapnar Belediyesinden yaplan açklamaya göre, Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen konferans ilahi dinletisi, semazen gösterimi, Kuran- Kerim tilaveti ile balad.

Kürtçe ve Türkçe ilahiler seslendirilen konferansta konuan Prof. Dr. Hatipolu, gördüü ilgiden duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Hatipolu, Diyarbakrda gençlik yllarnn geçtiini ve Diyarbakrn kendisi için çok önemli bir yer olduunu ifade etti.

HATPOLU KONFERANS VERD

Salgndan dolay uzun süredir konferanslara katlmadn belirten Hatipolu, Bildiiniz gibi koronavirüse yakalandm. çok kötü günler yaadm. Hastal ar geçiriyordum ama milyonlarca insan dua etti. Elhamdülillah o dualarn sayesinde atlattk. Geçen ay bir daha koronavirüse yakalandm. Allah bu hastal bir daha göstermesin. Önceki gün Kozlukta dün de Siirtteydim. Bugün de Diyarbakrdaym. dedi.

Diyarbakrn peygamberler ve sahabeler ehri olduunu dile getiren Hatipolu, daha sonra slam tarihi ve Diyarbakrn fethine yönelik konferans verdi.

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, programa katlmndan dolay Hatipoluna teekkür ederek, hediye takdim etti.

Ana Sayfaya Git