Hayatlarını hiçe saydılar

Diyarbakır’da 4 kişilik arkadaş gurubu sosyal medya üzerinde yapılan yorumlara kanarak canlarını hiçe saydı. Seyir halindeki yük trenine binen gençler 15 kilometre yol kat ettikten sonra trenden atladı. Tehlikeli hareketleriyle yürekleri ağza getiren gençler yayınladıkları videolar ile sosyal medya takipçilerinden tepki aldı.

Haberler 27.04.2022 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda sosyal medyaya video çekmek için gelen yorumlara göre hareket eden Furkan Atl, Alwin Bella, Berkay ahin ve Aydn Acar canlarn hiçe sayarak seyir halindeki yük trenine bindi. Gençler tehlikeli hareketleriyle seyir halindeki trende halay çekmeyi de ihmal etmedi. Zplama ve kendilerini sarkma anlarnda yürekleri aza getirdi. Korku dolu anlar yaatan gençlerin aldklar kaytlar sosyal medyada yaynlannca tepkilere neden oldu. Trenin durdurulmasna sebep olan gençler duraklamadan önce atladktan sonra kaçarak uzaklat.

AN MANEVRA LE TREN ATINDA KALMA RSK VAR

Videoda yer alan Furkan Atl, piman olmadn ve bu tür pikinlie devam edeceini belirtirken o anlar anlatt. Atl, ani bir manevrada trenin altnda kalmalarna sebep olabileceklerini söyledi. Atl, Biz sosyal medyaya yüklediimiz videolarn altna, takipçilerimiz tarafndan yapamayacamz düündükleri eyleri yazmalarn istiyoruz. Yazlan görevlerde yapabileceklerimizi yapmaya çalyoruz, hareket halindeki trene binemezsiniz dediler. lk düündüümüzde biraz saçma geldi, riskli ve tehlikeli bir video olacan düündük ve ekipçe hareket halindeki trene bindik. Yaklak 15 kilometre seyahat ettikten sonra trenden tekrar atlayarak videoyu bitirdik. Aksiyonlu ve heyecanl bir video oldu, orada ani manevrada tren altnda kalma riski vard. Herhangi bir pimanlk yok, takipçilerimizden gelen benzer istekleri yapacaz dedi.

ALEM BA EDEMEYNCE ARTIK KARIMIYOR

Ölümü göze alarak hayatlarn hiçe sayan gençlerden Aydn Acar, ailesinin ilk bata bu tür videolarn çekimine tepkiler gösterdiini fakat ba edemeyince karmadn vurgulad. Acar, Furkan arkadamz yorumlarda ne isteniliyorsa yapacaz diyor. Yapma etme dememize ramen en son gidip trene atladk. Biz onun videosunu çekmezsek oda bizim videolar çekmez diye zorunda kaldk. Aksiyonu seven birisiyim, tepkiler iyi de vard kötü olan da vard. Cesaretimize hayran kalanlarda oldu kötü örnek olduumuzu düünenlerde vard kimsenin yapmasn tavsiye etmem. Ailemiz hiç sesini çkartmyor bizi takip bile etmiyorlar altlar galiba, ilk bata çok kar çktlar ba edemeyince artk karmyorlar diye konutu.

Ana Sayfaya Git