HDP önündeki anne: Buraya evlatlarımız için geliyoruz

2014'te henüz 14 yaşındayken HDP aracılığıyla kandırılıp dağa gönderilen oğlu Tuncay için eylemini sürdüren Fatma Bingöl, “Toplanıp geliyorsak evlatlarımız için geliyoruz, şov için, oyun için gelmiyoruz buraya” dedi.

Haberler 03.09.2021 - 00:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda PKK tarafndan kaçrlan çocuklarnn bulunmasn isteyen 233 ailenin HDP il binas önündeki eylemi 732inci günde de sürüyor.

EVLATLARIMIZ çN BURADAYIZ

2014te henüz 14 yandayken HDP araclyla kandrlp daa gönderilen olu Tuncay için evlat nöbetini sürdüren Fatma Bingöl, eylemlerinin 3üncü yla girdiini belirterek, Halen çocuklarmzdan bir haber alamadk. çok üzüntülüyüz. Evlatlarmz almaya geldik. Biz çocuklarmz istiyoruz. Hiç kimseden bir talebimiz yok. Sadece bizim cierlerimizi aldlar, bizim cierlerimizi geri versinler. Hepimiz hastayz, her birimiz bir yerdeyiz. Toplanp geliyorsak evlatlarmz için geliyoruz, ov için, oyun için gelmiyoruz buraya dedi.

EYLEMMZE DESTEK VERN

Daa kaçrlan olu Mehmet için stanbuldan gelerek eyleme katlan anne mmihan Nilifrka, Ege Üniversitesi letiim Fakültesinden mezun olmasna iki ay kala olunun okumasna izin verilmediini söyledi. Nilifrka, eylemlerine destek için herkesi davet ettiklerini belirterek, Bütün Türkiyeyi buraya davet ediyoruz. Gelsinler, sesimizi duysunlar. Demesinler benim çocuuma bir ey olmaz. Yarn onlar da bizim yerimizde olabilirler. Gelsinler hep beraber, hep birlikte çocuklarmz, yavrularmz elikanllarn elinden kurtaralm. Hepsini buraya davet ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git