Huzur kıymeti bilinmelidir!

Münir Karaloğlu "Artık vatandaş meselesine sahip çıkmalı. Vatandaş huzurunun, güvenin, mutluluğunu kıymetini bilmeli ve sahiplenmelidir"

Haberler 05.05.2022 - 02:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda Ramazan Bayram dolaysyla bayramlama program düzenlendi.

Vali Münir Karalolu, merkez Yeniehir ilçesindeki Valilik bahçesinde düzenlenen programda gazetecilere yapt açklamada, Ramazan Bayramnn Diyarbakrda bu sene güzel geçtiini belirterek, yaanlan bu güzelliklerin temelinde bölgede ve ehirde salanan huzur ve güven ortamnn olduunu söyledi.

SUç ÖRGÜTLERYLE MÜCADELE

Bayram vatandalarn rahat ve huzurla geçirmesi amacyla gereken tüm tedbirlerin alndn ifade eden Karalolu, Bugün her siyasi partiden arkadalar var. Her görüten insan var. Birlikte bayram kutluyoruz. Diyarbakrn buna ihtiyac var. Bu ortam muhafaza ve gelecee aktarma konusunda da her birimizin ayr ayr görevi var. Bu sadece benim ya da kamu kurumlarn görevi deil. Artk vatanda meselesine sahip çkmal. Vatanda huzurunun, güvenin, mutluluunu kymetini bilmeli ve sahiplenmelidir. dedi.

VATANDAIN HUZURU çN

Karalolu, Diyarbakrda vatanda rahatsz eden suç gruplarna kar da çok ciddi mücadele yürütüldüüne iaret ederek, Sorun sadece terör deil, vatanda rahatsz eden her sorun bizim için önemli. Devlet olarak o sorunun üzerine gitmekle mükellefiz ve gidiyoruz. Diyarbakrda farkl suç örgütlerine, suç türlerine kar mücadelemiz var ve bu devam edecek. ifadelerini kulland.

Vali Karalolu, daha sonra programa katlanlarla bayramlat.

Programa, l Emniyet Müdürü Hüseyin Akn, Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, AK Parti Diyarbakr milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, CHP stanbul Milletvekili Sezgin Tanrkulu, AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn, kaymakamlar, HÜDA PAR l Bakan Faruk Dinç, kamu kurumlar ve kurulular ile sivil toplum kurulularnn temsilcileri katld.

Ana Sayfaya Git