İçme suyuna kavuştu!

Serapgüzeli Mahallesi kesintisiz içme suyuna kavuştu

Haberler 18.02.2022 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü, tamamlad çalmalarla Serapgüzeli Mahallesinin 24 saat kesintisiz içme suyuna kavumasn salad.

DSK kent merkezi, ilçeler ve krsal mahallelere çemeden içilebilir, maliyet olarak ucuz, kaliteli ve salkl su ulatrmak için çalmalarna devam ediyor. Ekipler, uzun yllardr içme suyu sorunu yaayan Kayapnar ilçesine bal 400 hane ve 1800 nüfusa sahip Serapgüzeli Mahallesinde çalmalarn tamamlad.

45 gün gibi ksa sürede tamamlanan çalmalarda Serapgüzeli Mahallesine, toplam 7 bin metre uzunluunda içme suyu ebeke hatt döendi. Kaz ve dolgu ilemlerinin de yapld çalmada ekipler, ayrca 363 abone balantsn tamamlayarak mahallenin 24 saat kesintisiz içme suyuna kavumasn salad.

TUT VE KOç MAHALLE SAKNLERYLE BR ARAYA GELD

DSK Genel Müdürü Frat Tuti ile Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, çalmalarn tamamland Serapgüzeli Mahalle muhtar ve sakinleriyle bir araya geldi.

çme suyu hatt çalmalarn tamamlamasnn ardndan Kayapnar Belediyesi, Serapgüzeli Mahallesinde üstyap ilemlerine balayaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git