İlaçlama mesaisi!

Bismil’de yaz öncesi ilaçlama mesaisi başladı

Haberler 20.04.2021 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil lçe Belediyesi, yaz scanda kötü kokular engellemek ve haere, mikrop üreme alanlarn ortadan kaldrmak için çöp konteynerlerini ilaçl su ile periyodik olarak temizliyor.

Bismilde yaz aylarnn scak geçmesinden dolay çalmalarn younlatran Bismil Belediyesi, çöp konteynerlerini ilaçl su ile temizliyor. Yaz scanda halkn kötü kokulardan rahatsz olmasn istemeyen ve mikrop üreme alanlarn ortadan kaldrmay amaçlayan belediye ekipleri bu konudaki çalmalarn titiz bir ekilde sürdürüyor.

LAçLAMA MESAS

Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, Bismilde yaz aylarnda scak geçtiini söyledi. Kaymakam Türkmen, Yaz k temizlik hizmetlerini aksatmadan sürdürüyoruz. Ancak yaz aylarnda daha dikkatli olmamz ve daha youn çalmamz gerekiyor. Scaklardan dolay artan kokularn önlenmesi ve mikroplarn üremesinin önüne geçmek amacyla çalmalarmz sklatryoruz. Her eyi Bismil halknn daha iyi yaam koullarna ulamas için yapyoruz. Amacmz halkmza hijyenik ortam salamak. ster istemez vatandalarmzn atm olduu atklarndan dolay hem sokaklar hem de çöp konteynerleri kirleniyor. Sokak ve çöp konteynerlerinin kokmasn önlemek, vatandalarmzn daha temiz çevrede yaamasn salamak amacyla temizlik ekiplerimiz ilçede bulunan çöp konteynerleri hem ykyor hem de ilaçlyorlar dedi.

Ana Sayfaya Git