İntihar girişimi

Psikolojik sorunları olan genci polis ve itfaiye ekipleri intihardan vazgeçirdi

Haberler 27.02.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda psikolojik sorunlar olduu iddia edilen bir kii, kentin tarihi surlarna çkarak intihar giriiminde bulundu. ntihar giriiminde bulunan genç, polis ve itfaiye ekiplerince ikna edilerek aa indirildi.

Olay, merkez Sur ilçesini çevreleyen tarihi surlarn çift Kap mevkiinde yaand. ddiaya göre, psikolojik sorunlar olduu belirtilen Mehmet Nur ç., çift Kap mevkiinde tarihi Diyarbakr surlarna çkarak intihar giriiminde bulundu.

NTHARA KALKITI

Surlarn üzerinde genci gören çevredeki vatandalar, durumu 155 polis imdat, 110 itfaiye ile 112 salk ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri çevre emniyeti alrken, bu srada gencin yanna yaklaan itfaiye ekipleri ile polisler yaptklar görümenin Mehmet Nur ç.yi intihar etmekten vazgeçirdi.

kna edilen Mehmet Nur ç., itfaiye ekipleri tarafndan merdivenle aa indirildikten sonra salk kontrolü için önce ambulansa ardndan da ifadesine bavurulmas için karakola götürüldü.

Gencin psikolojik sorunlarndan kaynakl intihar giriiminde bulunduu örenilirken, yaanan anlar bu srada oradan geçen bir vatanda tarafndan cep telefonu kamerasyla kaydedildi.

Ana Sayfaya Git