İyilik ve hayır seferberliği!

Başkan Beyoğlu’nun girişimleriyle temin edilen kıyafetleri ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtarak Ramazan Bayramı öncesinde yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Haberler 27.04.2022 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesi Ak Partili Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediye tarafndan tespit edilen aileler için bayram öncesinde iyilik ve hayr seferberlii balatrken, aralarnda yetim ve öksüzlerin de bulunduu çocuklara kyafet desteinde bulundu. Belediye tarafndan tespit edilen çocuklara belediyenin giyim maazas tarafndan temin edilen kyafetler belediyeye ait Selahaddin Eyyubi Mahallesinde bulunan Ek Hizmet Binasnda düzenlenen etkinlikle hak sahiplerine takdim edildi.

Bakan Beyolu ve ei Dürdane Beyolu, aileleriyle gelen çocuklar kendi elleriyle giydirdiler. Mutlu bir görüntü çizen aileler,Balar Belediyesi her zaman bizlere destek oluyor. Taleplerimiz zaman geçirilmeden yerine getiriliyor. Bayram öncesinde de bizleri ve çocuklarmz sevindirdiler. Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna çok teekkür ediyoruz. dedi.

BALARDA UMUTSUZ ALE VE çOCUK BIRAKMIYORUZ

Beyolu, çocuklaryla beraber gelen ailelere ayrca dier ihtiyaçlarn karlamalar için hediye çekleri de takdim ederek aileler arasnda bayram arefesinde çifte sevinç yaanmasna neden oldu.

Türkiyenin sosyal ve gönül belediyeciliini Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann liderliindeki sosyal devlet anlay ile örendiini belirten Bakan Beyolu,Allaha binlerce kez hamd olsun bizler de bunu üç yldan beri Balarda yerine getiriyoruz. yilik ve hayr seferberliine yln 365 gününde devam ediyoruz. 50 binden fazla insanmza bu yolla destek olduk. çocuklarn mutluluu dünyann en güzel duygusudur. imdiden tüm çocuklarmzn bayramn en içten duygularmla tebrik ediyorum ifadelerini kulland.

DUYGULARIMIZI FADE ETMEDE KELMELER KFAYETSZ KALIYOR

Bakan Beyolunun ei Dürdane Beyolu da çocuklarn heyecan ve cokusunu ifade edecek kelime bulmakta zorlandn kaydetti. Dürdane Beyolu,Dünyada hiçbir ey çocuklarn mutluluunun yerini alamaz. Onlar gülünce tüm evren güler. Balar Belediyesi bu anlamda çok anlaml ilere imza atyor. Bugün burada mutluluk tablosuna ahit olduk. Bu çocuklar için ne yaparsak az gelir. Duygularmz ifade etmede kelimeler kifayetsiz kalyor dedi.

Ana Sayfaya Git