Kayapınar Delidere'de

AK Parti'nin start verdiği Diyarbakır'daki ilçe kongreleri hız kısmeden devam ederken, dün de Kayapınar 5. Olağan kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde Uğur Delidere ilçe başkanı seçildi.

Haberler 27.01.2021 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakrdaki ilçe tekilatlarna ilikin kongre serisine devam ediyor. Merkez Kayapnar 5. Olaan kongresinde bir süre önce Genel Merkez tarafndan atanan Uur Delidere güven tazeledi.

KAYAPINAR KONGRES

Bir düün salonunda gerçekletirilen ve renkli görüntülerin saland Kayapnar AK Parti 5. Olaan lçe Kongresi, divan oluumuyla start ald. Kongreye, AK Parti Milletvekili Ebübekir Bal, eski Milletvekili Galip Ensariolu, AK Parti l Bakan Süleyman Serdar Budak, Merkez Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun yansra, il ve ilçe tekilat yöneticileri, delegeler ve kalabalk partililer katld.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Sosyal mesafe ve hijyenik kurallara uyularak gerçekletirilen kongrede, Milletvekilleri ve l Budak birer konuma yapt. Ksa süre önce Parti Genel Merkezi tarafndan tekilat yaplanmas için görevlendirilen lçe Bakan Uur Delidere tek aday olarak hazrlad yönetim kurulu listesiyle kongrede seçime girdi.

KURALLARA UYULDU

Delegelerin tüm oylarn alarak seçilen Bakan Delidere, açl ve teekkür konumasnda, Kayapnara dair hedefledikleri siyaseti geni bir dille ifade etti.

HEDEFMZ GÜçLÜ TÜRKYE

Birlikten güç doar iraiyle hareket edeceklerini kaydeden Delidere, Tek idialmz var. Oda güçlü Türkiye olabilme yolunda, hep birlikte yürümektir. Lderimiz, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann rehberliinde 2023e odaklanp, yeniliklerle güçleneceiz dedi.

Ana Sayfaya Git