Koronavirüs Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü'ne sıçradı

Normalleşme ile birlikte vaka sayısının bin 150'ye yükseldiği Diyarbakır'da, İl Sağlık Müdürlüğü'nde çalışan bir kişide koronavirüs tespit edilmesi üzerine 26 kişi karantinaya alındı.

Haberler 06.06.2020 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Normalleme ile birlikte vaka saysnn bin 150ye yükseldii Diyarbakrda, l Salk Müdürlüünde çalan bir kiide koronavirüs tespit edilmesi üzerine 26 kii karantinaya alnd.

Normalleme süreciyle birlikte 200 olan vaka saysnn bin 150ye yükseldii Diyarbakrda, koronavirüs (Kovid-19) salgn l Salk Müdürlüüne de sçrad. Diyarbakr l Salk Müdürlüü Saymanlnda çalan bir kadnda koronavirüs tespit edildi. Testi pozitif çkan kadn Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesinde yaplan testin ardndan taburcu edilerek evinde karantinaya alnd.

25 KARANTNADA

Söz konusu personelin testinin pozitif çkmas üzerine ayn birimde çalan 25 kii karantinaya alnarak, koronavirüs testi yaplmaya baland. Testlerin, sonuçlar beklenirken, 25 kii evlerinde karantinada tutulacak.

Diyarbakr l Salk Müdürlüü Satn Alma departmannda çalan bir kii de ise 19 Maysta koronavirüs tespit edildii de ortaya çkt. Söz konusu personelin Dicle Üniversitesi Hastanesinde yaplan testinin pozitif çkmas üzerine evinde karantinaya alnd. yileme belirtisi gösteren personel uygulanan karantina devam ediyor.

Ana Sayfaya Git