Özel ekip yakaladı!

Diyarbakır'da cinayet şüphelisi 20 saat sonra yakalandı

Haberler 27.04.2022 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesinde önceki gün komusu Fuat Akgökü (37), oturduklar mahallede tabancayla 3 el ate ederek öldürdükten sonra kaçan B.. (29), 20 saat sonra yakalanarak gözaltna alnd.

Olay, önceki gün öle saatlerinde Yeniehir ilçesi Dicle Mahallesinde meydana geldi. ddiaya göre, Fuat Akgök, husumetli olduu komusu B.. ile sokakta karlanca tartmaya balad. Tartmann büyümesiyle kavga eden ikiliden B.., belindeki tabancay çkararak Akgöke 3 el ate etti. Akgök, vücuduna isabet eden kurunlarla yere ylrken, üpheli de kaçt. hbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Akgök, ilk müdahalenin ardndan Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrld. Akgök, burada yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamad. Akgökün cansz bedeni, otopsi için adli tp morguna götürülürken, yaknlar da üphelinin evini talayp, atee verdi. Yangn, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

ÖZEL EKP KURULDU

Cinayetin olduu bölgeye gelen Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri inceleme yapt. Ekipler, Dicle Mahallesinde bulunan sokaklar belirledi. Kamera çalmas ve çevredeki görgü tanklarn dinleyen ekipler, üpheli B.. için özel ekip kurdu. çalmalarn sürdüren ekip, B..nin olay yerine motosikletle geldiini ve Akgökün gösüne, sa ve sol baldrna olmak üzere 3 kez ate ettiini belirledi. Ekipler, ilçenin farkl mahallelerinde yaptklar çalmada üphelinin sakland adresi tespit etti. B.. düzenlenen operasyonla olaydan 20 saat sonra yakaland.

Öte yandan yaplan aratrmada öldürülen Fuat Akgökün cinayetten arand belirlendi. Akgökün cenazesi otopsinin ardndan, ailesi tarafndan alnarak Yeniköy Mezarlnda topraa verildi. üpheli B..nin emniyetteki ilemleri sürüyor.

Ana Sayfaya Git