Parçalanmış erkek cesedi

Bismil ilçesinde elleri ve ayakları bağlı hayvanlar tarafından parçalanmış erkek cesedi bulundu

Haberler 13.11.2021 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçenin Tatl çayr köyü civarnda çoban tarafndan bir ceset bulunmas üzerine durum yetkililere bildirildi. Olay yerine jandarma ve salk ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin yapt ilk incelemede, kimlii henüz belirlenemeyen elleri ve ayaklar bal cesedin, 25 yalarnda bir erkee ait olduu tespit edildi. Ceset, incelemenin ardndan otopsi yaplmak üzere Diyarbakr Adli Tp Kurumuna gönderildi.

Diyarbakrn Bismil ilçesinde vücudunun bir ksm hayvanlar tarafndan parçalanm erkek cesedi bulundu. Vücut bütünlüü bozulan cesedin kimlik tespitinin yaplmas için çalma balatld.

ERKEK CESED BULUNDU

Bismile 17 kilometre uzaklkta bulunan Tatlçayr köyü civarnda, bölge halk tarafndan hayvanlarn vücudunun bir ksmn parçalad erkek cesedi bulundu. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve salk ekipleri yönlendirildi. Salk ekiplerinin yapt incelemede, vücut bütünlüü bozulmu ve ismi örenilmeyen erkein 15- 20 gündür arazide olduu belirlendi.

20 GÜNDÜR ARAZDE

Emleri ve ayaklar bal olduu dikkat çeken ceset, incelemenin ardndan otopsi için ambulansla Diyarbakr Adli Tp Kurumuna gönderildi. Vücut bütünlüü bozulan cesedin kimlik tespitinin yaplmas konusunda kayp olan kiilerin ailelerinden DNA örnekleri alnd. Jandarmann olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Ana Sayfaya Git