Polisin dikkati parayı kurtardı

İki kardeşin 175 bin TL'si polisin dikkati ile dolandırıcılara gitmedi

Haberler 16.06.2022 - 00:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil ilçesinde 2 kardein 175 bin TLsi dolandrlmaya çalld, olay polisin dikkati ile ortaya çkt. ki kardeten birinin ziynet eyalarn bozdurmak istedii, dierinin ise bankadan kredi çektii belirlendi.

DOLANDIRICILAR BAINDA
Bismil ilçesinde dolandrclar, S.ç.yi telefonla arayp aabeyinin terör örgütü üyelerince kaçrldn belirterek, kurtarma operasyonu için para istedi. Daha sonra dolandrclar, aabey N.ç.yi arayarak kardeinin kaçrldn söyledi ve yine kurtarma operasyonu için para talep etti.

POLSN DKKAT çÖZDÜ

Dolandrclara inanan S.ç. evinde sakland ziynet eyalarn bozdurmak için kuyumcu dükkanna gitti. Bu srada polis ekipleri, tedirgin davranlar ile dikkat çeken S.ç.den üphelendi. Polisin durdurduu S.ç.nin verdii bilgilerle aabey N.ç.ye de ulald.

K KARDEN 175 BN LRASI

N.ç.nin de dolandrclar tarafndan arand ve kendisinden istenen paray temin etmek için bankadan kredi çektii ortaya çkt. ki karde, polisin uyars ile dolandrlmaya çalldklarn anlad. Böylece iki kardein toplam 175 bin TLsi kendilerinde kald. Olayn ardndan lçe Emniyet Müdürlüüne bal ekipler, üpheli ya da üphelileri yakalamak için harekete geçti.

Ana Sayfaya Git