Reisin selamını getirdim!

Sokak sokak gezip Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını iletiyor, vatandaşların sorunlarını çözüyor Beyoğlu, ilçenin cadde ve sokaklarını pandemi tedbirlerine uygun olarak ziyaret edip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletiyor, karşılaştığı sorunların çözümü için destek sağlıyor.

Haberler 10.02.2021 - 06:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçenin cadde ve sokaklarn her gün ziyaret edip çat-kap ile vatandalarla bir araya geliyor, birebir tank olduu sorunlarn çözümü için dümeye basyor, kendisine kolaylkla ulalmas için özel telefon numarasn vererek Balar halk ile gönül köprüsü kuruyor. Pandemi koullarna uygun olarak önlemleri alarak 400 bin nüfuslu ilçede gönül seferberliine çkan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ei Dürdane Beyolu ile birlikte çkarma yapt Mevlana Halit Mahallesinde iki ac tablo ile karlat. Beyaz eya ve elektrik kontandan çkt tahmin edilen yangnda evleri yanarak kullanlamaz hale gelen Özonur ve Boncuk ailelerinin yaad dram karsnda derin üzüntü yaayan Beyolu, ev sahiplerinden bilgi aldktan sonra yaralarn sarlmas için çalma balatlmasn salad.

EV YANAN ALELERE DESTEK VERD, VATANDALARIN GÖNLÜNÜ KAZANDI

Evi yanan ehmus Özonur, 6 kiilik bir aile olarak balarn sokabildikleri tek yuvalarnn bu hale gelmesiyle hayatlarnn okunu yaadklarn ifade ederek, Karmzda belediye bakanmz görünce büyük sevinç yaadk. Maduriyetimizin giderilmesi için gerekli destei salad. Allah kendisinden raz olsun. Bu davran inallah herkese örnek olur dedi.

Boncuk ailesinin mensuplar da yaadklar maduriyetin ardnda destek eli uzatarak yanlarnda olan Bakan Beyoluna teekkür etti.

CUMHURBAKANIMIZI EN Y EKLDE TEMSL ETMEYE çALIIYORUZ

Yerelde Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann temsilcileri olduklarnn altn çizen Bakan Beyolu, Halkn içinden gelen, halkn sorunlaryla dertlenen bir liderimiz var. Biz de kendisini en iyi ekilde temsil etmeye çalyoruz. Cumhurbakanmzn gönül selamn iletip vatandalarmza yalnz olmadklarn hissettirmi oluyoruz. unu biliniz ki ilçemizde yaananlardan ve vatandalarmzn sorunlarndan haberimiz oluyor. Hem çözüm üretiyoruz, hem ilgili yerlere iletiyoruz. Vatandalarmz da daha önce alk olmadklar bu güzel tablodan memnun kalyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git