Sebze hali alev alev

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, Sebze ve Meyve Hali'ndeki komisyoncu dükkanında yangın çıktı. Alevler kısa sürede yayılırken, gökyüzünü duman kapladı, yangın itfaiye ekiplerinin mücadelesiyle söndürüldü.

Haberler 21.08.2020 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde, Sebze ve Meyve Halindeki komisyoncu dükkannda yangn çkt. Alevler ksa sürede yaylrken, gökyüzünü duman kaplad. hbarla olay yerine 5 yangn söndürme aracyla gelen itfaiye ekipleri, söndürme çalmas balatt. Ekiplerin 1 saatlik müdahalesiyle yangn kontrol altna alnd.

SEBZE HALNDE YANGIN çIKTI

Merkez Balar ilçesinde bulunan Diyarbakr Sebze ve Meyve Halindeki komisyoncuya ait i yerinde, öle saatlerinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangn çkt. Ksa sürede büyüyen yangn 3 i yerine sçrad. Dükkanlarda bulunan sebze ve meyveler için kullanlan plastik kasalarn alev almasyla gökyüzünü siyah dumanlar kaplad.

hbarla olay yerine 5 yangn söndürme aracyla gelen itfaiye ekipleri, söndürme çalmas balatt. Ekiplerin 1 saatlik müdahalesiyle yangn kontrol altna alnd. Söndürme çalmalarnn ardndan yaplan incelemede binlerce kasa ve komisyonculara ait binlerce TLlik alacan yazld defterler yand.

40 BN TL NAKT PARA YANDI

Alevlerin i yerine sçrad komisyonculardan Ali Aksu, yangnda 40 bin TL nakit paras ile 3 bin dolaynda plastik kasasnn yandn belirterek, Bizim dükkan u anda tannmaz hale geldi. 3 bine yakn kasam ve 40 bin TLye yakn param vard. Kül oldu gitti. 70 bin TLye yakn zararm var. Canmz sa olsun. Yangnn sebebini bilmiyorum dedi.

ÜKÜRLER OLSUN K CAN KAYBI YOK

Yangn fark ettikleri gibi müdahalede bulunduklarn anlatan hal esnafndan Hasan Akta ise Deponun arka tarafnda alev gördük. Komamzla alevlerin büyümesi bir oldu. Sonra dükkanlara sçrad. 4 dükkan zarar gördü. Plastik kasalar yand. çok ükür cana zarar gelmedi. Baz esnafn veresiye defteri de yanm. Defterde 300 bin lira borç yazlyd diye konutu.

YERLERMZ TAMAMEN KÜL OLTDU

yerinde hesap yaptklar srada yangn fark ettiklerini ifade eden Mehmet Ekin, Arka tarafta kasalarmz vard. Müdahale etmeye çaltk. Ba edemeyince itfaiyeyi aradk. Ne dükkan kald ne kasa. Kasalar, defterler, yazhane hiçbir ey kalmad diye konutu.

Ekiplerin soutma çalmalar sürüyor

Ana Sayfaya Git