Silvan çıkarması

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca 17 ilçede düzenlenecek olan, kanaat önderleri, vefa ve 3 kademe teşkilat eğitim buluşmalarına Silvan ilçesi ile başladı.

Haberler 23.02.2022 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn, Kadn Kollar MKYK üyesi Suna Kepolu, l Kadn Kollar Bakan Müzeyyen Kaya, l Gençlik Kollar Bakan Ahmet Mahsum Melikolu ve partililer, Silvana çkarma yapt.

SLVAN çIKARMASI

Silvanda, Sivil Toplum Kurulular (STK) ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinleyen AK Parti heyeti, ardndan lçe binasna geçerek Silvan AK Parti tekilatnn ana kademe, kadn kollar, gençlik kollar ve belediye meclis üyeleri ile bir araya gelerek 3 kademe tekilat istiare ve deerlendirme toplants gerçekletirdi. Heyet, daha sonra vefa bulumas programnda Silvanda 2002den bu yana görev alm olan tüm ilçe bakanlar, kadn kollar bakanlar, gençlik kollar bakanlar, belediye bakan adaylar, geçmi belediye meclis üyeleri, geçmi dönemlerde görev alan tüm eski yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

PARTLLERE SESLEND

l Bakan Muhammet erif Aydn, Silvan programlarnda eski ve mevcut partililere seslenerek, AK Partinin sradan siyasi bir parti olsun diye milletin barndan çkmadn, AK Partinin davas, yüz yllardr süregelen hak ile batln, mazlum ile zalimin, hakl ile hakszn mücadelesi olduunu söyledi. Aydn, Haktan, hakikatten, mazlumdan ve güçsüzden yana durmaktr. Bizler, liderimiz, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann çizdii istikamet dorultusunda davamzn bilincini ve hedeflerimizin büyüklüünü asla unutmayacaz. Mahalle tekilatlarmzla, il ve ilçe tekilatlarmzla, kadn ve gençlik kollar yönetimlerimizle sistemli bir ekilde tarihin en önemli seçimi olan 18 Haziran 2023 seçimleri için çalyoruz. Elbette siyasi parti olmann gerei olarak seçim ve sandk çalmalar yapyoruz ve yapacaz. Ama Tekilatlar olarak bunlar yaparken, yaptmz ve yapacamz bütün çalmalar Diyarbakrn huzuru, güveni ve geleceini güvence altna almak içindir. Diyarbakr da Silvan da bizim göz bebeimizdir ve her türlü hizmete ve fedakarla layktr dedi.

Ana Sayfaya Git