Siyasiler seçimden seçime hatırlamasın

Diyarbakır’da hemen her gün gerçekleştirdiği vatandaş ziyaretleriyle gündeme gelen AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile yaşlı bir vatandaş arasında ilginç diyaloğlar yaşandı.

Haberler 18.04.2022 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siyasetçilerin seçimden seçime halk hatrladn söyleyen vatanda,Allah var yani siz her gün halkn içindesiniz. Biz istiyoruz ki makam ve mevkilere gelenler kendini bizden üstün görmesin dedi. Bakan Beyolu ise, Ben zaten eksiklii halkta deil biz yönetenlerde ve siyasetçilerde aryorum. Bu emanet sizlerin. Sizlere hizmetkar olmak zorundayz yantn verdi.

SYASETçLER SEçMDEN SONRA SOKAKLARIN YÜZÜNÜ UNUTUYOR

Siyasetçiler bizi seçimden seçime hatrlamasn. Oturduklar makamlarn sahibi kendileri deil, halktr. Biz istersek onlar o koltuklarda oturabilir. Hizmet etsinler, aramza gelsinler, sorunlarmza muhatap olsunlar.

Bu sözler Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu ile beraber gerçekletirdii mahalle ziyaretinde yal vatandan dilinden döküldü. Siyasetçilerin seçimden seçime vatanda hatrladn, seçim bittikten sonra cadde ve sokaklarn yüzünü bile unuttuunu belirten vatanda, bu bak açsnn deimesi gerektiinin altn çizdi. Bir dokun, bin iit misali konuan M. isimli vatanda, Bakan Beyolunun her zaman halkla bir araya gelmesini ise takdirle karladklarn söyledi.

EER SÖZÜMÜZÜ TUTMAZSAK BEN ARAYIP HESAP SORUN DYEREK TELEFON NUMARASINI VERD

Vatandan talebinde hakl olduunu belirten Bakan Beyolu,Biliyorsunuz Cumhurbakanmz sayn Recep Tayyip Erdoan her koulda milleti öncelleyen bir anlaya sahip. Halkn içinden, tabandan yetimi bir lider. Biz de onu model alyoruz kendimize. Sizlerin ayana gelmek zorundayz. Hizmet etmek, derdinizi dinlemek ve çözüm üretmek bir lütüf deil, bizim için mecburiyettir. Hatay millette arayamayz. Bir hata ve eksiklik varsa biz yönetenlerdedir. Emanetinize en iyi ekilde sahip çkmak zorundayz. Bu tutumunuzdan ötürü sizi tebrik ediyorum deerli amcam. dedi.

Bakan Beyolu, semtte bulunan parkn da en ksa zamanda yenilenerek yaanlabilir hale gelmesi için ilgili birimlere talimat verdiini ifade ederek,Bu konunun bizzat takipçisi olacam. Eer görevimizi yapmazsak beni arayarak hesabn sorun diyerek cep telefon numarasn vatandalara verdi.

Ana Sayfaya Git