Sokak ortasındaki silahlı kavgada, kadın ve çocuklar arada kaldı

Diyarbakır’da sokakta, aralarında husumet olan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, çocuklar ve kadınlar arada kaldı. Ölen ya da yaralanın olmadığı kavgada, bazı evlere ve pencerelere kurşun isabet etti.

Haberler 15.06.2022 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda sokakta, aralarnda husumet olan iki grup arasnda çkan silahl kavgada, çocuklar ve kadnlar arada kald. Ölen ya da yaralann olmad kavgada, baz evlere ve pencerelere kurun isabet etti.
Olay, öle saatlerinde Yeniehir ilçesi Dicle Mahallesinde meydana geldi. Aralarnda husumet olduu iddia edilen iki grup arasndaki tartma ksa sürede büyüyerek silahl kavgaya dönütü. Kadn ve çocuklarn da olduu sokakta üpheliler, birbirlerine silahlarla ate etti. hbarla gelen polis ekiplerini gören üpheliler kaçt. Yaralanann olmad olayda baz evler ve damlara asl hallar ile pencerelere kurun isabet ettii görüldü. Olay yerinde inceleme yapan polis, çok sayda bo kovan buldu. Ekipler, olayn yaand mahallenin giri ve çklarnda Genel Bilgi Taramas (GBT) ve üst aramas yapt. Kaçan üphelilerin yakalanmas için çalma balatld.

Ana Sayfaya Git