Son dakika haberi; Küçük Narin'i bulundu mu? Ekipler kan izlerinin peşinde

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmalarında yaşanan bir gelişme ekipleri harekete geçirdi. Küçük kızın evinin yakınlarında kan izlerine rastlandı. Jandarma inceleme başlatırken polis ekipleri de havadan desteğe başladı.

Haberler 25.08.2024 - 16:28 Son Güncelleme : 25.08.2024 - 16:28

Diyarbakırın Bağlar ilçesinde Kuran kursundan ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 8 yaşındaki Narin Güranı arama çalışmaları beşinci gününde de sürüyor. Arama çalışmalarında bugüne kadar mahallenin giriş ve çıkışları dahil toplam 9 bin 300 araç kontrol edildi. Ekipler, mahalle içerisinde tekrar arama yaptı.

YAKINLARI TESPİT ETTİ

Yakınlarının da katıldığı arama çalışmalarında ilkin küçük kızın terliklerinin bulunduğu ancak daha sonra yapılan çalışmalarda terliğin küçük kıza ait olmadığı numaralarının büyük olduğu aktarılmıştı. Aramaların 5.günüde yani 25 Ağustos Pazar günü yeni bir gelişme daha yaşandı. Aile fertleri çalışmalarda küçük kıza ait olabileceği düşündükleri kan izlerine rastladı. Ekiplerin bilgilendrilmesiyle beraber çevre yakın güvenlik altına alınarak olay yeri inceleme çalışmalrına hızx kazandırıldı. Jandarma, AFAD ve diğer birimlerin çalışmalarına polis ekipleri de havadan destek vermeye başladı.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git