Soyguncular adliyede

Diyarbakır'da PTT şubesine pompalı tüfek ve tabanca ile girip, 20 bin liralık soygun yaptıktan sonra yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haberler 22.02.2022 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda PTT ubesine pompal tüfek ve tabanca ile girip, 20 bin liralk soygun yaptktan sonra yakalanan 2 üpheli adliyeye sevk edildi.

Olay, 17 ubatta Kayapnar ilçesi, Frat Bulvarndaki PTT Gaziler ubesinde mesai bitimine yakn meydana geldi. çeride personel bulunduu ubeye gelen 1i pompal tüfekli, 2si tabancal ve maskeli 3 soyguncu, torbaya koyduklar 20 bin lirayla kaçt. ubedeki personelin ihbaryla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. PTT ubesinin çevresine güvenlik eridi çeken ekipler, güvenlik kameras görüntülerini incelemeye ald. Soygunun yapld ubenin giri ve çklarn kapatan ekipler, olay yerinden parmak izi ald.

FRAR ÜPHEL ARANIYOR

Kaçan soyguncularn yakalanmas için Asayi ube Müdürlüünce özel ekip kuruldu. Ekipler, olay saatinden önce ve sonra olmak üzere 50 kamerada 160 saatlik izleme yapt. 3 üphelinin kimliini tespit eden ekipler, 18 ubatta 2sini saklandklar yerde operasyon düzenleyerek yakalad. Yaplan aramada soygun srasnda çalnan bir miktar para da ele geçirildi. Dier üphelinin yakalanmasna yönelik çalmalar sürerken, 2 üpheli emniyetteki ilemlerinin ardndan, adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

2 üpheli, çkarld mahkemece tutukland. Özel ekip tarafndan aranan dier üpheli de, sakland adrese gerçekletirilen operasyonla yakalanarak gözaltna alnd.

Ana Sayfaya Git