Tır dehşeti!

Diyarbakır’da lastiği patlayan meşrubat yüklü tır, park halinde bulunan ve içinde bir çocuğun bulunduğu minibüse çarptıktan sonra sürüklenerek yoldan çıktı. Kazada tır şoförü hayatını kaybederken, takla atıp ters dönen minibüste bulunan çocuk ise yaralandı.

Haberler 03.07.2020 - 01:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda lastii patlayan merubat yüklü tr, park halinde bulunan ve içinde bir çocuun bulunduu minibüse çarptktan sonra sürüklenerek yoldan çkt. Kazada tr oförü hayatn kaybederken, takla atp ters dönen minibüste bulunan çocuk ise yaraland.

Olay, Diyarbakr-anlurfa karayolu üzeri Tokaçl Mahallesi civarnda meydana geldi. Y.K. idaresindeki 63 NB 885 plakal merubat yüklü trn lastii patlad. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettii tr, önünde bulunan 21 EP 386 plakal minibüse çarptktan sonra sürüklenerek yoldan çkt. Trn çarpt ve içinde bir çocuun bulunduu minibüs de yoldan çkp takla atarak ters döndü. Minibüsün içinde bulunan çocuk olay hafif syrklarla atlatrken, aracnda skan tr sürücüsü feci ekilde can verdi.

BR ÖLÜ, BR YARALI

çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Salk, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen salk ekipleri, kazada yaralanan çocua ilk müdahaleyi yaptktan sonra ambulansla hastaneye kaldrld. tfaiye ekipleri kazada trda skan sürücünün çkarlmas için çalma balatt. Yaklak 2 saatlik çalmann ardndan sürücü skt yerden çkarlarak ambulansa alnd. Y.K.nn cansz bedeni otopsi yaplmak üzerene hastaneye kaldrlrken, saçlan merubatlar nedeni ile bir süre trafie kapatlan yol, temizleme ileminin ardndan kontrollü olarak tekrar açld.

Kazayla ilgili geni çapta inceleme balatld.

Ana Sayfaya Git