Vali Zorluoğlu’dan ‘Diyarbakır Anneleri’ne Ziyaret

Vali Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu Hanımefendi ile çocukları Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından zorla dağa kaçırıldığı için oturma eylemi yapan ‘Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret etti. 

Haberler 13.07.2024 - 17:11 Son Güncelleme : 13.07.2024 - 18:34

Ziyarette evlat nöbeti tutan annelerle tek tek görüşen Vali Zorluoğlu ve eşi hanımefendi, anne ve babalara gül verdi.

Anneler ve evlatları arasındaki bağın, en güçlü ve en kutsal bağlardan biri olduğunu kaydeden Vali Zorluoğlu: Cesaret ve kararlılıkla evlatları için benzeri görülmemiş bir mücadeleye imza atan Diyarbakır Annelerimiz ile bir araya geldik. Sabırla mücadelesini sürdüren annelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Annelerin yüreği kazanacak. ifadelerini kullandı.

1776 gündür evlatları için eylem yapan anneleri tebrik eden Zorluoğlu, şimdiye kadar elde edilen olumlu sonuçların artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

Vali ZORLUOĞLUnun göreve başlar başlamaz kendilerini ziyarete gelmesinden çok mutlu olduklarını ifade eden anneler Vali Zorluoğlu ve eşine teşekkür ettiler.

Vali Zorluoğlu ve eşi hanımefendiye ziyaretleri esnasında, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Kadir Akbey eşlik etti.

Ana Sayfaya Git