Vatandaşlara pazar sürprizi

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte hafta sonunda ev ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Haberler 14.03.2022 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Pazar gününü vatanda bulumalarna ayrarak kentin kalabalk yerleim yerlerinden olan 5 Nisan Mahallesinde mahalle ve ev ziyaretlerinde bulundu.

Sokak sakinleriyle selamlaarak kendisine iletilen sorun ve talepleri için bir süre sohbet eden Bakan Beyolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann selamlarn ileterek her koulda milletin emrinde olmay prensip haline getirdiklerini söyledi.

BU HALKA NE KADAR HZMET EDERSEK AZ GELR

Vatandalarn genel olarak belediyenin hizmetlerinden memnun olduunu aktaran Beyolu,Bizim amacmz hizmet kalitesini artrmak, pratik çözüm üretmeye yönelik bir anlay ortaya koyarak halkmzn memnuniyetini daha da artrmaktr. Bu pazar gününü de halkmzla beraber geçirelim, onlarn emirlerini ve beklentilerini dinleyelim dedik. Bu kadim ehire ve bu kadirinas halka ne kadar hizmet edersek az gelir. Benim en mutlu olduum, huzuru bulduum anlar halkla bulutuum bu deerli vakitlerdir. diye konutu.

Ana Sayfaya Git