(VİDEO) Öğrenciler, evini yeniledikleri aileye ziyarette bulundu

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün başlattığı “Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor” projesiyle Diyarbakır’da ailelere destek verildi.

Haberler 04.04.2022 - 17:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Vali Gökhan Aydner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öretmenleri, hayata geçirilen projeyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin evlerindeki mobilya, elektrik, su tesisat arzas, boya gibi küçük bakm ve onarm ilerini yaparken örenciler de okulun kimya üretim atölyesinde yaptklar temizlik malzemelerini evlerini yeniledikleri ihtiyaç sahibi ailelere datt.

Diyarbakr l Milli Eitim Müdür Yardmcs Ali Akba, Kayapnar lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Ak, Kayapnar lçe Milli Eitim ube Müdürü Mehmet Sami Gürkan, Vali Gökhan Aydner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sezai Güçmen, Müdür Yardmcs smail Hakk Dalgn, öretmen ve örenciler, proje çerçevesinde evlerini yeniledikleri bir ailenin evini ziyaret etti.

Öte yandan, projede 20 öretmen ile 30 örenci görev alrken, proje çerçevesinde okulda okuyan örencilerin kendi mahallelerinde ve yakn çevrelerinde tespit ettikleri birden fazla ihtiyaç sahibi kiinin evini sil batan yeniledii örenildi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git