Yanıbaşınızdayız!

Diyarbakır’da “yanıbaşınızdayız” projesiyle 6 bin 500 kişiye ulaşıldı

Haberler 18.02.2022 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir lçe Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Remzi Tekin, sosyal destek projesi kapsamnda bavuru yapan 6 bin 500 vatandaa destek ulatrmaya baladklarn söyledi.

YANIBAINDAYIZ PROJES

Yeniehir Belediyesi tarafndan 2022 ylnn ilk haftas ilk kez hayata geçirilen, üniversite örencilerine gda, lise örencilerine ulam, krtasiye, snavlara hazrlk soru bankas, ihtiyaç sahiplerine gda, yeni doan bezi, sosyal market, öksüz ve yetimlere giyim, engelli, yal bakm hizmeti, yeni evli çiftlere mobilya destei ve sosyal taksinin de yer ald Yanbanzdayz Projesi deerlendirme toplants yapld.

6 BN 500 KYE ULAILDI

Yeniehir Belediyesi Konferans Salonunda yaplan deerlendirme toplantsnda konuan Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürü Remzi Tekin, bavurusu alnan 6 bin 500 vatandan ihtiyacn karlandn söyledi. Bavuru yaplanlarn detayl incelemeleri sonucunda ihtiyaçlar ulatrmaya baladklarn belirten Tekin, Evlerimizdeki özel gereksinimli, kronik ve çölyak hastas olan bireylerimizin tespitini yaptk. Bu vatandalarmzn hastanelere ve rehabilitasyon merkezlerine sosyal taksilerimiz ile götürdük. Ekiplerimiz eitimden geri kalan çocuklarmzn okul kaytlarn yapma konusunda öncülük etti dedi.

Ana Sayfaya Git