Yaşlılara moral veren etkinlik

Kayapınar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce, evde bakım hizmetlerinden yararlanan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik bir etkinlik düzenlendi. Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın talimatı ile düzenlenen etkinlikte, yaşlılara dengbej dinletisi yapıldı. Pasta ve çiğköfte ikramında bulunulan etkinlik ayda bir düzenlenecek.

Haberler 18.08.2017 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

nsan Odakl Belediyecilik anlay ile hizmetlerini sürdüren Kayapnar Belediyesi, Evde Bakm Hizmetlerinden faydalanan yal ve bakma muhtaç vatandalara yönelik bir etkinlik düzenlendi. Evde Bakm Hizmetleri Merkezinde daha önce çamarhane olarak hizmet veren etkinlik odasnda düzenlenen etkinlie Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Ylmaz çebe ve Birim Müdürleri katld.

YALILARLA SOHBET EDLD

Belediye Bakan Yardmcs çebe ve birim müdürleri, etkinlik öncesi yallarla sohbet etti. Dengbej dinletisinin de yapld etkinlikte pasta kesildi. Yallara büyük mutluluk yaatan etkinlikte, ikramlar eliinde elenceli dakikalar yaand. Etkinlik ayda bir düzenlenecek.

Hayatlarnda ilk kez bir etkinlie katlan yal vatandalar, etkinlii düzenleyen Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klça teekkür etti.

YALILARA SAHP çIKMAK GEREKYOR

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç ise, yallarn hiç bir zaman unutulmamas gerektiini ve tüm halkmzn yallara sahip çkmas gerektiini söyledi. Belediye olarak böylesi bir etkinlii farkndalk yaratma adna yaptklarn da ifade eden Klç, yallar ile konuup dertlemenin bile onlara çok büyük moral olduunu sözlerine eklendi.

Ana Sayfaya Git