Yollar kapanacak

Erdoğan'ın bugünkü Diyarbakır ziyareti nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından bazı cadde ve sokaklar araç trafiğine kapanacak.

Haberler 09.07.2021 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valilii, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann bugün Diyarbakra yapaca ziyaret süresince trafie kapanacak yollar ile alternatif güzergahlarn belirlendiini açklad. Açklamada, tedbirler kapsamnda trafie kapanacak cadde ve sokaklarn isimleri öyle:

KAPANACAK YOLLAR

Sur içerisine Dakap-Tek Kap-çiftkap Urfa Kap ve Mardin Kap noktalarndan sadece yaya geçiine izin verilecek, araç geçileri yasaklanacaktr. çiftkapdan Mardin Kap istikametine Turistik Cadde, Ekinciler Caddesi, Lise Caddesi, Eski Hal Kava ile Hintlibaba Caddesi arasndaki Ali Emiri Caddesi, çiftkap ile Paa Kona arasnda Hintlibaba Caddesi, çiftkapdan çkale Saray Kaps istikametine, araç park edilmesine izin verilmeyecektir.

VATANDALAR DKKAT

Açklamada Park eden araçlar çekileceinden, maduriyet yaanmamas için bu caddelere park edilmemesi önemlidir. stasyon Caddesi, Sezai Karakoç Kongre Merkezi ve Valilik binas etrafndaki yollar araç trafiine tamamen kapal olacaktr. diye belirtildi.

Toplu tama araçlar ve özel araçlarn alternatif yollar kullanabilecekleri kaydedilen açklamada, araç trafii için kstlama getirilen alanlara araçlar ile gelenlerin, Fiskaya bölgesinde Büyükehir Belediyesine ait katl otopark ücretsiz kullanabilecei de yer ald.

Ana Sayfaya Git