Bu akşam Kızılcık Şerbeti var mı? Kızılcık Şerbeti ne zaman başlıyor?

SHOW TV'nin, yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör'ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda üç oyuncu yeni karakterlere hayat verecek. Peki, bu akşam Kızılcık Şerbeti var mı? İşte, detaylar...

Haberler 13.09.2024 - 13:38 Son Güncelleme : 13.09.2024 - 13:38

SHOW TVnin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti için geri sayım başladı. Üçüncü sezonuyla ekrana gelecek diziye Meri karakteriyle Şebnem Bozoklu, Heves karakteriyle Şebnem Dönmez ve Cemal karakteriyle Fırat çelik de dhil oldu. Peki, bu akşam Kızılcık Şerbeti var mı? İşte, detaylar...

BU AKŞAM KIZILCIK ŞERBETİ VAR MI?

SHOW TVnin reyting rekortmeni dizizsi Kızılcık Şerbeti, 3. sezonuyla bu akşam saat 20.00de ekranlarda olacak. 67. bölümüyle yeni sezona başlayan diziden merak uyandırıcı birçok fragman yayınlandı.

KIZILCIK ŞERBETİ SEZON FİNALİNDE NE OLMUŞTU?

Nilayın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması Pembenin dünyasını başına yıkar. Görkemle konuşarak işi bir an önce kimse duymadan sonlandırmak istese de Görkem buna yanaşmaz ve karşı atağa geçer. Pembe çaresiz ve üzgündür. Hem Ömere hem Görkeme bilenmiştir.

Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayından dolayı çok üzgün olan Sönmeze moral vermek için ona bir gemi seyahati hediye ederler.

Kıvılcımın parti sonrasında Rüzgarın yaptığı jeste karşılık vermek isteyen Nursema, onu bir tekne gezisine davet eder. İkili baş başa mutlu bir gün geçirirler. Rüzgar, Nursemaya evlenme teklif etmeye karar verir.

Doğa ve Girayın ilişkisi artık iyice ilerlemiş, Doğa da kendini akışa bırakmıştır. Ömer ve Kıvılcımın Abdullahlara yemeğe geldikleri akşam herkesin sinirleri gergindir ve ufak bir kıvılcım büyük bir yangına dönüşür.

67. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alevin ani ölümüyle sarsılan Abdullah ve Kıvılcım; Alev bebek için karşı karşıya geliyor. Hastanede olan Görkemin hamilelik haberi Ünallar için bomba etkisi yaratıyor. Fatih ve Görkemin evliliğinin nasıl devam edeceği merakla beklenirken Kıvılcım, hayatının merkezinde bundan sonra Alev bebeğin olacağını söylüyor. Doğaya evlilik teklifinde bulunan Girayın dizinin kadrosuna bu sezon dahil olan Şebnem Dönmezin canlandırdığı gizemli karakterle yakınlaşması tanıtıma damga vuruyor.

Ana Sayfaya Git