Bu hafta 8 film vizyona girecek

Sinema salonlarında bu hafta, aksiyondan gerilime, dramdan komediye 8 film vizyona girecek.

Haberler 11.07.2024 - 13:57 Son Güncelleme : 11.07.2024 - 13:57

Gerilim ve aksiyon tutkunlarını sinema salonlarına çekmeyi amaçlayan Kasırgaların yönetmenliğini Lee Isaac Chung üstlendi.

Başrollerini Glen Powell, Daisy Edgar-Jones, Anthony Ramos, Kiernan Shipka, David Corenswet, Sasha Lane ve Maura Tierneyin paylaştığı film, 1996da gösterime girerek, dünya genelinde 494,6 milyon dolar hasılata ulaştı.

Twisterın bağımsız bir hikayeyi konu edinen devam filmi, hortumların muazzam gücünü tahmin etmeye ve ehlileştirmeye çalışmak için bir araya gelen iki farklı ekibin hikayesini anlatıyor.

Beni Aya Uçur

Scarlett Johansson ve Channing Tatumun başrollerini paylaştığı Beni Aya Uçur, romantik komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday olacak.

Greg Berlantinin yönettiği yapım, NASAnın riskli Aya iniş görevinin ters gitmesi olasılığına karşı, sahte Aya iniş videosu hazırlanması sırasında yaşananları konu ediniyor.

Filmde Johansson ve Tatum ikilisine Woody Harrelson, Jim Rash, Ray Roman, Peter Jacobson ve Christian Clemenson eşlik ediyor.

Anne, Kalk!

Niclas Larssonun yönettiği Anne, Kalk! komedi ve dram karışımı bir hikayeyi beyaz perdeye yansıtacak.

Ewan McGregor, Rhys Ifans, Taylor Russell, Ellen Burstyn, Lake Bell ve F. Murray Abrahamın rol aldığı filmin konusu özetle şöyle:

Bir mobilya mağazasında Anne yeşil bir kanepeye oturup, kalkmayı reddederken yıllardır görüşmeyen üç çocuğundan bu davranışının sebebini anlamalarını bekler. Mağaza yöneticilerinin yardımıyla kardeşler, hayatlarını değiştirecek aile gerçeklerini ortaya çıkaran akıl almaz bir yolculuğa çıkarlar.

Haftanın korku filmleri

Ti Westin Maxine üçlemesinin son filmi olan MaXXXine, 70lerdeki çiftlik evi katliamından sağ çıkan Maxinein, çalıştığı kötü bir iş kolundan sonra hayalini kurduğu Hollywood yıldızlığına adım atmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Jarrett Austin Brown, John Bucy ve Bella DeLongun oynadığı Andy Fickmanın filmi Işıkları Söndürme, bir müzik festivaline gitmek için yola çıkan bir grup arkadaşın bu süreçte karşılaştıkları doğaüstü olaylar etrafında dönüyor.

Anastasiya Budakvanın yönettiği Cin Köyü, Cemal Fidanın filmi Vefk-i Cin Sekar ve Atakan Şatıroğlunun çektiği Lumme ise haftanın yerli korku filmleri olarak beyaz perdede yerini alacak.

Ana Sayfaya Git