ABD Orlando'da silahlı saldırı ölü sayısı artıyor

ABD Orlando eyaletinde geçtiğimiz gün silahlı saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldırı da 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Öte yandan silahlı saldırganın da saldırı akabinde intihar ettiği belirlendi.

Haberler 05.06.2017 - 23:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ABD Orlando eyaletinde geçtiimiz gün silahl saldr düzenlendi. Düzenlenen saldr da 5 kiinin hayatn kaybettii açkland. Öte yandan silahl saldrgann da saldr akabinde intihar ettii belirlendi.

Orlando Polis Departman (OSCO) tarafndan yaplan açklamada, endüstriyel bir alanda silahl saldr gerçekletii belirtilirken, 5 kiinin öldüü ifade edildi. Saldrgann 45 yanda olduu ve saldry düzenledii endüstriyel bölgede daha önce çalt aktarld.

4 kiinin olay yerinde, 1 kiinin ise ar yaral olarak kaldrld hastanede hayatn kaybettii aktarld.

Polis, olayn boyutuyla ilgili detayl bilgilerin ksa süre içinde açklanacan duyurdu. OSCOnun resmi Twitter hesabndan, u anda bu trajik olay inceliyoruz ve ksa süre içinde kesin bilgilere ulaacaz dendi.

Orlandodaki silahl saldr, geçen sene 12 Haziranda Orlandoda bir ecinsel barna düzenlenen ve 49 kiinin hayatn kaybettii katliamn yl dönümüne bir hafta kala gerçekleti.

Ana Sayfaya Git