Kategoriler
Dünya 11 Ağustos 2026
AnasayfaDünya › Haber
Dünya

Bombalı saldırı: 24 ölü

Pakistan’ın Belucistan eyaletinde yarın yapılacak seçimlerde bağımsız olarak seçime katılan Milletvekili Adayı Asfandiyar Han Kakar’ın seçim bürosuna yapılan bombalı saldırıda 24 kişi hayatını kaybetti, 30’u aşkın kişi de yaralandı.

Nazime Çavlan 07 Şubat 2024 16:54 1

Pakistan‘da bombalı saldırı: 24 ölü! Pakistan’ın Belucistan eyaletinde yarın yapılacak seçimlerde bağımsız olarak seçime katılan Milletvekili Adayı Asfandiyar Han Kakar’ın seçim bürosuna yapılan bombalı saldırıda 24 kişi hayatını kaybetti, 30’u aşkın kişi de yaralandı.

Henüz kimsenin üstlenmediği Saldırı Pakistan’ın Belucistan eyaletine bağlı Pişin bölgesinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre bölgede yarın yapılacak olan seçimlere bağımsız milletvekili adayı olarak katılan Asfandiyar Han Kakar’ın seçim bürosuna kimliği belirsiz kişiler tarafından bombalı saldırı düzenlendi.

Saldırı esnasında Aday Asfandiyar’ın bürosunda olmadığı belirtilirken 24 kişinin hayatını kaybettiği, 30’dan fazla insanın da yaralandığı kaydedildi.

Paylaş
Etiketler