Trump'tan yeni bir görüşme daha!

ABD Başkanı Donald Trump ile Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in'in 22 Mayıs'ta Beyaz Saray'da bir araya geleceği bildirildi.

Haberler 06.05.2018 - 12:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ABD Bakan Donald Trump ile Güney Kore Devlet Bakan Moon Jae-inin 22 Maysta Beyaz Sarayda bir araya gelecei bildirildi. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, Trump-Moon görümesiyle ilgili yazl bir açklama yapt. Açklamada, 22 Maysta Beyaz Sarayda görüecek iki liderin üçüncü kez bir araya gelecei ve iki ülke arasndaki ilikilerin çok güçlü olduu vurguland.

22 Maysta buluacaklar

Görümede, 27 Nisanda Moon ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasndaki zirve sonrasnda yaanan diplomasi sürecinin ele alnaca ve Trumpn ilerleyen haftalarda Kim ile yapaca görümenin de konuulaca kaydedildi. ABD Bakan Trump, dün yapt açklamada, Kuzey Kore lideri Kim ile görüecekleri yerin ve görüme tarihinin belli olduunu ve bunlar ksa süre içinde açklayacaklarn bildirmiti. Trump, Seyahat ayarland. u anda elimizde bir tarih ve lokasyon var. çok yaknda bunlar açklayacaz. ifadelerini kullanmt. Trump, daha önceki bir açklamasnda ise Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile ilerleyen haftalarda yapaca görümenin Kuzey Kore-Güney Kore snrndaki Bar Evinde olabileceini söylemiti.

Ana Sayfaya Git