2016 KPSS ÖSYM Tercih Kılavuzu yayımlandı mı?

8 Kasım'da açıklanan KPSS sonuları sonrasında önlisans tercihlerinin ne zaman yapılacapı ve ÖSYM son dakika bildirisi

Haberler 14.11.2016 - 16:41 Son Güncelleme : 14.11.2016 - 17:05

8 Kasmda açklanan KPSS sonuçlar sonrasnda KPSS önlisans tercih klavuzunun yaynlanaca tarih binlerce adayn merak konusu oldu. ÖSYM resmi internet sayfasndan son dakika açklama ile Salk Bakanlnn alaca kadrolarn açkland söylendi. Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezi tarafndan 16 Ekimde gerçekletirilen Kamu Personeli Seçme Snav (KPSS) önlisans oturumunun sonuçlar 8 Kasmda açklanmt. KPSS önlisans tercihleri ve detaylar haberimizde.

TERCHLER BALADI MI?

ÖSYM tercih klavuzu için ilk etap bugün sona eriyor. KPSS tercihi yapmak isteyen adaylarn, ÖSYM tarafndan duyurulan, Salk Bakanl bünyesine alnacak sözlemeli personel alm itibariyle sonlanyor. ÖSYM tercih klavuzu ve KPSS snav sonuçlarna göre tercihlerde bulunacak adaylar, Salk Bakanl bünyesinde görev almak için tercih sonuçlarn bekleyecek. Tercihlerin son gününün bugün olmas nedeniyle, adaylar saat 23.59a kadar tercihte bulunabilecek, yapm olduu tercihlerde deiiklik yapabilecek.

KPSS ÖNLSANS TERCHLER NE ZAMAN?

KPSS önlisans snavna giren adaylarn sonuçlar ÖSYM tarafndan açkland. Puanlarn örenen adaylar imdi de tercih yapacaklar. Adaylar, tercihlerin ne zaman yaplacan merak ediyor. Fakat ÖSYM merak edilen tercihlerin ne zaman yaplaca sorusuna yant olacak bir açklama yapmad. Kurum tarafndan resmi açklama yapldktan sonra haberimizin içerisine eklenecektir.

KPSS ÖNLSANS TERCH KILAVUZU

ÖSYMnin hazrlad klavuza göre önlisans mezunlar, Tablo 2A ve Tablo 2B üzerinden bavuru yapma hakkna sahip olacaklardr.

Ana Sayfaya Git