Bilfen'de Ağırlandılar

Diyarbakır’ın Hazro ilçesindeki okullarda öğrenim gören öğrenciler, okullar arası spor faaliyetlerine katılmak için geldikleri Diyarbakır’da Bilfen Okulları tarafından ağırlandı.

Haberler 09.03.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hazro ilçesindeki okullarda örenim gören örenciler, okullar aras spor faaliyetlerine katlmak için geldikleri Diyarbakrda Bilfen Okullar tarafndan arland. Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Akn Erim, özellikle atletizm brannda gelecek vaad eden sporcu potansiyeline sahip olduklarn söyledi.

Hazro ilçesindeki okullarda örenim gören örenciler, milli eitim müdürlüü ile gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüünün organizasyonuyla, Diyarbakr okullar aras spor faaliyetlerine katld. Bir çok branta dereceye giren sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Akn Erim ve öretmenlerle birlikte Bilfen Okullarn ziyaret etti. Bilfen Okullar Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç ve okul yönetimi tarafndan karlanarak arlanan Hazrolu sporcu örenciler, okulun yemekhanesinde yemek yedikten sonra okulu gezdi.

Hazrodan ampiyon çkacak

Hazronun gelecekte önemli baarlara imza atabilecek sporcu potansiyeline sahip olduunu belirten Erim, Özellikle atletizmde yetenekli çocuklarmz var. Dier branlardan da umutluyuz. Hazrodan ampiyonlar çkarmaya kararlyz. Devletimizin verdii imkanlarla çocuklarmz spora kazandrmak için elimizden geleni yapmaya çalyoruz. Bilfen Okullar ve Ekrem Karakoç örencilerimizi misafir ederek hem yemek verdi hem de çeitli konularda yardmc olma sözü verdi. Kendilerine teekkür ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git