Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz verdiği esnafa uğrayarak çay içti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı’daki konutuna geçerken Çengelköy’de söz verdiği esnafa uğrayarak çay içti. Erdoğan, daha sonra vatandaşlarla sohbet edip çocuklara da oyuncak dağıttı.

Haberler 23.08.2021 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Vahdettin Kökündeki mesaisinin ardndan çengelköyde söz verdii bir restorana urad. Burada çay içen Cumhurbakan Erdoan, vatandalarla da sohbet edip çocuklara da oyuncak datt. Cumhurbakan Erdoan daha sonra Ksklda bulunan konutuna geçti.

O ESNAFLA BULUTU

Cumhurbakannn ziyarette bulunduu restoran sahibi brahim Deniz, Daha önce geleceini beklemiyordum. Be, alt aydr her buradan geçtiinde ona bir eyler ikram ediyordum, lahmacun, Ramazan pidesi, ondan sonra beyran çorbas çkarttm ona. Ondan sonra o da zaten bana pandemi döneminde söz vermiti. Bir gün geleceim restoranda bir çay içeceim diye. Bu sefer yine geçince ona Karadeniz pidesi çkarttm. Sonra beni gördü, tand. Sana dedi çay sözü vermitim deil mi dedi, evet bakanm, dedim. O zaman bir çay içelim, dedi. Ondan sonra restoranmza geldi, oturdu. Yemek yedii için, yemek ikram edemedim. Ama bir daha ki geldiimde beyran çorban içeceim, dedi. Burada çay içti. çay içerken bana nasl geçti pandemi dönemi, nasl atlattnz, falan gibi sorular sordu. Ben de sizin yaptnz yardmlarla ite sizin desteklerinizle çok iyi bir ekilde pandemiyi atlattk. yerimizi paket servisiyle çaltrdk. Zaten biz Cumhurbakann çok seviyoruz. Burada olmasndan çok memnunduk. nallah yine böyle bir günde tekrardan restoranma gelir dedi.

Ana Sayfaya Git