Drama eğitimi!

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde görevli öğretmenlere drama eğitim verildi.

Haberler 08.05.2019 - 01:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani lçe Milli Eitim Müdürlüü ders içi etkinliklerini artrmak, eitimde verimlilii artrmak ve öretmen eitimleri salamak amacyla projelerini sürdürmeye devam ediyor. çalmalar kapsamnda öretmenlere drama eitimi verildi.

Konu ile ilgili bilgi veren proje koordinatörü Mehmet Fatih Güzelsoy, okul öncesinde kodlama, montessori öretmen eitimi ve proje döngüsü eitimi konularnda proje hazrladklarn söyledi. 45 öretmenle toplam 2 hafta süren eitimlerin çok baarl geçtiini aktaran Güzelsoy, öretmenlerin ilgisinin büyük olduunu ve bu tarz projeleri gerçekletirmeye devam edeceklerini bildirdi.

DRAMA ETM

Güzelsoy, Deien ve gelien dünyay yakalamak amacyla ders içi aktivitelerin çeitlendirilmesi, örencilerin fiziksel ve psikolojik geliimlerine katk salayacak olan drama uygulamalar derslerde uygulamaya balanmtr. Verilen eitimin meyvelerini çok ksa bir sürede almaya baladk. Hiçbir eitim sisteminin kalitesi öretmen kalitesini geçemeyeceine inanyoruz. Bu yüzden de öretmenlerimize hem kiisel hem mesleki geliim olanaklar sunarak kurumsal kapasitemizi artrmay hedefliyoruz. 2019 ylnda da projelerimiz hz kesmeden devam edecektir dedi.

Ana Sayfaya Git